معرفی انواع برگه زردآلو + خرید آنلاین
برگه زردآلو امروزه در انواع مختلف فرایند خشک شدن خود را تمام کرده و مورد استفاده قرار میگیرد. آشنایی با خواص میوهها باعث میشود تا بتوانید به درمان بسیاری از بیماریها بپردازید، بدون اینکه هزینه خاصی بابت داروهای شیمیایی پرداخت کنید. البته فواید میوهها کمک میکنند تا شما به پیشگیری امراض هم پرداخته و بتوانید در طولانی مدت یک سبک زندگی صحیح را دنبال کنید. به همین خاطر، ما در ادامه قصد داریم تا شمال با یکی از پرفروشترین محصولات فروشگاه زرناب یعنی برگه زردآلو در انواع مختلف بیشتر اشنا کنیم.
انواع مختلف برگه زردآلو
انواع برگه زردآلو را میتوان به این دلیل که برای درمان بیماریهای گوناگون مناسب هستند، برای مصرف انتخاب کرد. عمدتاً برگههای زردآلو برای درمان سرماخوردگی، درمان سنگ کلیه، یبوست، نفخ و بسیاری از بیماریهای دیگه مفید واقع میشوند و به همین خاطر، اگر بخواهیم به انواع آن اشارهای داشته باشیم، شامل موارد زیر میشود:
· قیسی زردآلو آفتابی سیاه
یکی از انواع برگه زردآلو قیسی زردآلوی آفتابی سیاه است که به خاطر منبع خوب آهن امروزه مورد استفاده قرار میگیرد و اگر شما جز افرادی هستید که که دچار کم خونی هستید، توصیه ما به شما این است که از این نوع برگه میوه زردآلو استفاده کنید.
معمولاً قیسی سیاه به خاطر خواصی که روی بدن دارد، معمولاً با فروش بسیار خوبی هم روبرو میشود، توجه داشته باشید که کیفیت حرف اول را میزند و اگر شما از فروشگاهی معتبر مانند زرناب به خرید این چنین محصولی نپردازید، شاید بعد از مدتی نسبت به مرغوبیت آن کمی دچار شک و تردید شوید و ناگفته نماند که علاوه بر آهن، عناصر دیگری همچون ویتامین C، فسفر، ویتامین آ، پتاسیم و کلسیم هم در این میوه خشک شده جای میگیرند.
· قیسی زردآلو گوگردی
این نوع برگه زردآلو که به قیسی زردآلوی گوگردی مشهور است، تنها تفاوتی که با قیسی معمولی دارد، به خاطر نوع پروسه خشک شدن آن است؛ چرا که این نوع قیسی را در دستگاههای صنعتی میوه خشککن و معمولاً نزدیک به گاز گوگرد که بافت و رنگ طلایی آن حفظ شود، خشک میکنند. توجه داشته باشید که اگر بیشتر اندازه از این برگه میوه زردآلو استفاده کنید، احتمال اسهال و ایجاد نفخ هم وجود دارد. گوگرد از جمله عناصر مهم برای زندگی انسان است که کارایی آن را در واکنشهای بیوشیمیایی نمیتوان دست کم گرفت.
یکی از موارد استفاده از ترکیبات گوگرد دار برای تثبیت رنگ است که همین امر باعث شده است تا برای خشک کردن زردآلو بتوان از آن استفاده کرد. گوگرد باعث میشود تا زردآلوی خشک شده نرم باقی بماند و همین امر قطعاً به فاسد شدن دیر هنگام زردآلو کمک میکند که البته رنگ عالی و به دور از تیرگی آن را هم نباید نادیده گرفت.
ویتامینهای آ و سی هم از جمله ویتامینهای مهمی هستند که در این نوع برگه از میوه زردآلو یافت میشوند و در بین انواع مختلف برگههای زردآلو میتوان گفت این مدل با فروش بیشتری روبرو شده است؛ چرا که رنگ فوق العاده خاصی را به نمایش میگذارد.
· قیسی زردآلو تیزآبی
قیسی زردآلوی تیزآبی به خاطر داشتن کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین آ، ویتامین C و آهن امروزه به شدت مورد استقبال و کاربرد قرار گرفته است. این نوع برگه زردآلو بهترین گزینه برای کسانی است که قصد دارند در تمام فصول از این میوه استفاده کنند. طعم عالی و بافت نرم این نوع برگه باعث میشود تا طرفداران خاص خود را داشته باشد که البته باید بدانید خشکبار تیزابی باعث میشود تا میوهها دیرتر فاسد شوند و بتوان در تمام فصول از آنها به راحتی استفاده کرد.
معمولاً برگهای زردآلوی تیزابی به خاطر خواصی که دارند، از ظاهر ایدهآلتری هم برخوردار هستند و اگر دقت کنید، محصولی درشت و گوشتیتر به نظر میرسند. در ابتدا و روی یک سطح توری مانند میوه را میچینند تا این چنین آب آن کش آمده و بتوانند برای مراحل خشک شدن خود آماده شوند و سپس با استفاده از نور آفتاب یا روشهای دیگر میتوان برگه میوه زردآلو را به راحتی خشک کرد. این نکته را به خاطر داشته باشید که از نظر علمی خطر خاصی به خاطر مصرف محصولات تیزآبی افراد را تهدید نمیکند.
· قیسی زردآلو سکه ای
معمولا قیسی زردآلو سکهای به خاطر ویتامین و املاح معدنی که دارد و همچنین مزه ترش خود به شدت مورد استقبال قرار گرفته است. این نوع زردآلو را بعد از شستشو در برابر آفتاب قرار میدهند و بعد از اینکه آب و رطوبت آن کش میآید، به شکل سکه خشک میشوند که میتوان گفت در خاورمیانه بسیاری از مردم نسبت به مصرف زردآلو به شکل سکهای تمایل زیادی نشان میدهند. اگر به دنبال کاهش وزن هستید، بهتر است خشکبار اینچنینی را نادیده نگیرید و در رژیم غذایی خود جای دهید. معمولاً قیسی سکهای از زردآلو ترش به دست میآید و به همین خاطر یک ذائقه خاص آن را میپسندند.
· قیسی زردآلو دودی
قیسی زردآلو دودی هم در دستهبندی انواع برگه زردآلو قرار میگیرد که معمولاً در ابتدا زردآلوها شسته شده و روی طبقهها چیده میشوند که برای خشک شدن آنها معمولاً برگها را به دودخانه انتقال میدهند یا اینکه مستقیم زیر نور خورشید آنها را خشک میکنند. این نوع برگه از میوه زردآلو طبع گرم و خشکی دارد و بهترین گزینه برای کاهش وزن به شمار میآید. توجه داشته باشید که پروسه تولید این محصول خوشمزه کمی متفاوت است و معمولاً تنها برندهای با کیفیت و مرغوب میتوانند فرایند خشک شدن آن را بدون مشکل طی کنند.
· قیسی زردآلو فله ای
همانطور که از نام این نوع برگه زردآلو برمیآید، شما به صورت فلهای میتوانید آن را سفارش دهید؛ چرا که معمولاً انواع مختلف برگههای زردآلو در یک بستهبندی مخصوص ارائه میشوند، اما نوع فله آن هم بسیار پرطرفدار است که امروزه به صورت آنلاین و اینترنتی مردم به سفارش آن تمایل نشان می دهند.
سخن پایانی
برگه زردآلو با توجه به انواع مختلفی که دارد، به شدت امروزه مورد استفاده و استقبال قرار میگیرد. زرناب از جمله فروشگاههای معتبری است که در این زمینه میتواند محصولی با کیفیت و مرغوب را در اختیار شما قرار دهد. بهتر است بدانید که زردآلو خود میوهای است که به شدت خواص دارد و فواید دارویی آن هم برهمگام محرز است.