سنجد میوه آشنایی که هر سال لحظه سال تحویل در سفره هفت سین مهمان خانه هایتان است. این میوه کوچک اما خوش رنگ با طعم خوشمزه خود برای بدن بسیار مفید است و مصرف آن برای تمامی افراد توصیه می شود. این میوه طبع سرد و خشکی دارد و پر است از خاصیت. سنجد از سال های دور و دراز در بین مردم کشورمان شناخته شده است و جز قدیمی ترین میوه ها است که به نام زیتون روسی نیز شناخته می شود و در مصارف مختلف پزشکی، خوراکی، چوب، عطر سازی و … کاربرد دارد. با زرناب همراه شوید تا با خواص سنجد را بیشتر بشناسید.
سنجد چگونه مصرف می شود؟
سنجد میوه ای کوچک و دارای هسته می باشد. درخت این میوه دارای برگ های کوچکی است. شما می توانید این میوه را به صورت خام همچون سایر میوه ها بعد از رسیدن مصرف کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. اگر بنا به هر دلیلی نخواهید آن را به صورت میوه مصرف کنید می توانید از عصاره آن و یا پودر سنجد استفاده نمایید. توجه داشته باشید که استفاده آن در هر صورت خاصیت های آن را با خود به همراه دارد برای سلامتی مفید است.
خواص سنجد
مطالعات بسیار زیادی بر روی این میوه انجام شده است و طبق آن ها این میوه خواص بسیار زیادی دارد که عبارتند از:
ضد درد و ضد التهاب: سنجد سرشار از فلاونوئید می باشد و همین امر نیز سبب خاصیت ضد درد و التهاب ان شده است و استفاده از آن برای افرادی که به پوکی استخوان و یا نرمی استخوان دچار هستند توصیه می شود.
درمان سرماخوردگی: با آغاز فصل سرما و زمستان افراد زیادی به سرماخوردگی مبتلا می شوند. از ان جایی که سنجد حاوی مقدار زیادی ویتامین c می باشد استفاده از آن برای جلوگیری از سرماخوردگی و درمان آن بسیار مفید است.
درمان سنگ کلیه: در این که سنجد خاصیت ضد التهاب و درد دارد شکی نیست و وجود این خاصیت به همراه دیورتیک طبیعی در آن باعث شده است تا برای سم زدایی و درمان سنگ کلیه مفید باشد.
درمان تکرر ادرار: تکرر ادرار بیماری است که تمامی زنان و مردان ممکن است به آن ابتلا شوند. این بیماری کوچک و بزرگ نمی شناسند اما شما می توانید به راحتی با مصرف سنجد با آن مقابله کرده و خود را درمان کنید.
خاصیت ضد باکتریایی: سنجد دارای تاثیر آنتی بیوتیکی دارد و همین امر سبب می شود تا از رشد باکتری ها جلوگیری نماید.
ضد تومور: مصرف سنجد خطر ابتلا به تومور را کاهش می دهد و همچنین برای دیابت و بیماری های پوستی مفید است.
درمان زخم: سنجد را می توان یک داروی قارچی دانست که قابلیت بهبود زخم ها را دارد و به بسته شدن سر زخم بسیار کمک می کند. عصاره این میوه اثری همچون دیازپام دارد و سبب آرامش بخشیدن به بدن می شود.
موارد ذکر شده تنها بخشی از خواص سنجد می باشد. از دیگر خواص آن می توان به تقویت موها، جوان سازی پوست، رفع خارش پوست، کاهش وزن، ضد تهوع و استرس، درمان اسهال، رفع سکسه، رفع کم خونی، افزایش سلامت قلب و … اشاره کرد.
مصرف زیاد سنجد چه عواقبی دارد؟
مصرف زیاد سنجد ممکن است برخلاف تمامی خواصی که دارد برای شما مضرر باشد. از عوارض این میوه می توان حصبه، یبوست، عفونت روده و سو هاضمه را نام برد. به همین خاطر است که توصیه می کنیم در مصرف آن زیاده روی نکنید و در صورت بروز هر یک از علائم و موارد نام برده شده به پزشک مراجعه کنید.
مصرف سنجد برای کودکان مناسب است؟
یکی از رایج ترین سوالاتی که مادران و بانوان سرزمینم در رابطه با مصرف این میوه دارند این است که آیا استفاده از آن برای کودکان مناسب است یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که با خیال راحت آن را به فرزندانتان بدهید و نگران هیچ چیز نباشیدو سنجد دارای مقدار زیادی کلسیم است و می تواند جایگزین مناسب یرای تنقلات کودکان عزیزتان باشد. این میوه سازگاری زیادی با بچه ها دارد و می تواند سیستم ایمنی آن ها را مقاوم کند. مصرف روزانه ۲۰ الی ۵۰ عدد سنجد برای کودکان مناسب و کافی است.
آیا می توان از سنجد در زمان بارداری و شیر دهی استفاده کرد؟
سنجد برای تقویت زنان باردار و شیرده یک گزینه انتخابی عالی است. همچنین این میوه می تواند قوای جنسی آن ها را افزایش دهد و برای اشخاصی که به ناباروری دچار هستند هم یک پیشنهاد عالی است.
خرید سنجد مرغوب از زرناب
زرناب میوه های ارگانیک و کاملا طبیعی را با مناسب ترین قیمت و بهترین کیفیت ارائه می دهد. شما می توانید سنجد مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی و انلاین متناسب با مصرف خود از زرناب سفارش دهید و در کوتاه ترین زمان محصول خود را درب منزل تحویل بگیرید.
تولیدمحتوی و سئو توسط کانون تبلیغاتی فرمو